Filmwedstrijd

Opdracht Filmwedstrijd Student & Stad 2017

Wat maakt Leiden tot de leukste studentenstad van Nederland? Samen met Leiden Marketing, Gemeente Leiden en Universiteit Leiden gaan wij op zoek naar het antwoord. Studenten en oud-studenten, van zowel de Universiteit als de Hogeschool, krijgen de kans om hun visie op studentenstad Leiden te laten zien door middel van een filmpje. Dit is niet alleen leuk om te doen, je kan er nu ook geld mee winnen!

Tot en met 21 juni 2017 kunnen studenten hun filmpje over Leiden als studentenstad inzenden. Een vakkundige jury bepaalt uiteindelijk welke filmpjes er worden vertoond tijdens de finale op 5 juli in het Trianon. Aan het einde van de avond krijgt de winnaar een cheque van 1500 euro. Ook voor de tweede en derde plek is er een geldprijs van resp. 350 en 150 euro. Daarna wordt dit filmpje overal gebruikt om iedereen te laten zien waarom Leiden de allerleukste studentenstad van Nederland is!

Enthousiast geworden? Lees de actievoorwaarden door op de button te klikken goed door en begin met filmen. Wij zijn erg benieuwd naar alle inzendingen!

Blijf volledig up-to-date via onze Facebook-pagina. Inzendingen en vragen kunnen naar: filmwedstrijd.pkvv@gmail.com

Winnaar Student en Stad Filmwedstrijd 2017

Op 5 juli 2017 zijn tijdens de finale in bioscoop Trianon de winnaars bekend gemaakt van de Filmwedstrijd Student & Stad. International Anna Carey, die het filmpje had gemaakt, was helaas niet aanwezig tijdens de finale. Daarom ontving een vriendin van Anna uit handen van wethouder Robert Strijk de hoofdprijs van 1500 euro, nadat de jury zich gebogen had over de drie beste inzendingen.

Winnaar Student en Stad Filmwedstrijd 2016

Woensdag 29 juni 2016 zijn tijdens de grote finale in de Leidsche Schouwburg de winnaars bekend gemaakt van de filmwedstrijd Student & Stad. Sjors Keizer, Kasper van Alphen en Thijs van Zwieten ontvingen uit handen van wethouder Robert Strijk de hoofdprijs van 2000 euro nadat de jury zich gebogen had over de drie beste inzendingen.