Bijna is het zover, het begin van jouw studententijd! Maar naast studie is het studentenleven belangrijk. Wil jij je alvast hierop oriënteren? Dan ben je hier op de goede site! De 23 verenigingen die Leiden rijk is worden hier beschreven. Verder kan je je via het onderstaande formulier aanmelden voor de gratis Verenigings Open Dagen 2017. Tijdens deze dagen nemen we je een dag lang mee in Leiden langs vier of vijf verschillende verenigingen om de sfeer te proeven. Het programma is onder voorbehoud.

PROGRAMMA

Vrijdag 7 april 2017

De VO-dag zal beginnen rond 10 uur in het Universiteitsgebouw Gravensteen. Op deze dag gaan we de stad verkennen en als eerste langs watersportverenigingen Aquamania en de Blauwe Schuit. Vervolgens gaan we langs internationale vereniging AEGEE en christelijke vereniging Ichthus. Als laatste bezoeken we gezelligheidsvereniging Augustinus. De dag zal rond 16 uur eindigen. Wij zorgen voor lunch. Kunnen we jou ook verwelkomen op 7 april in Leiden?

Donderdag 13 april 2017

De VO-dag zal beginnen rond 10 uur in het Universiteitsgebouw Gravensteen. Op deze dag gaan we de stad verkennen en als eerst langs watersportverenigingen Asopos en de Leidse Studenten Duikvereniging. Vervolgens gaan we langs gezelligheidsvereniging Augustinus. Als laatste komen we langs spelletjesvereniging Het Duivelsei en gezelligheidvereniging Quintus. De dag zal rond 16 uur eindigen. Wij zorgen voor lunch. Kunnen we jou ook verwelkomen op 13 april in Leiden?

Vrijdag 14 april 2017

De VO-dag zal beginnen rond 10 uur op gezelligheidsvereniging Catena. Daarna bezoeken we gezelligheidsvereniging Minerva en de muziekvereniging Sempre Crescendo. We eindigen de dag bij roeivereniging Njord rond 16 uur. Wij zorgen voor lunch. Kunnen we jou ook verwelkomen op 14 april in Leiden?

Vrijdag 21 april 2017

De VO-dag zal beginnen rond 10 uur in het Universiteitsgebouw Gravensteen. Op deze dag gaan we de stad verkennen en als eerst langs christelijke vereniging NSL en kanovereniging Levitas. Vervolgens gaan we langs gezelligheidsvereniging SSR-Leiden. Als laatste komen we langs muziekverening Collegium Musicum. De dag zal rond 16 uur eindigen. Wij zorgen voor lunch. Kunnen we jou ook verwelkomen op 21 april in Leiden?

LEIDSE VERENIGINGEN

Wij willen je graag laten zien wat het betekent als je ergens lid wordt.

Lid worden bij een vereniging is namelijk meer dan alleen een biertje drinken met vrienden. Via je vereniging maak je vrienden voor het leven, doe je nieuwe vaardigheden op, kan je evenementen organiseren met misschien wel duizenden bezoekers. Toch leer je bovenal heel snel nieuwe mensen kennen met wie jij het beste uit je studententijd kan halen!

Kijk hier voor meer informatie over de 23 verschillende studentenverenigingen die Leiden rijk is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Contact

E-mail: verenigingsopendagen@gmail.com
Facebook: @verenigingsopendagen

Commissie

De Verenigings Open Dagen worden door vijf studenten uit Leiden georganiseerd. Deze studenten zijn allen lid op een van de 23 Leidse studentenverenigingen. Sinds oktober 2016 zijn zij, in samenwerking met de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, bezig om voor jou een onvergetelijke dag neer te zetten!