Nieuws

Promotiecommissie gezocht!

Ben jij lid bij een Leidse studentenvereniging en vind je het leuk om daar over te vertellen? Dan zijn we op zoek naar jou!
De Plaatselijke Kamer van Verenigingen is op zoek naar studenten die het leuk vinden om samen met ons het studentenleven te promoten tijdens bijvoorbeeld de open dagen van de universiteit en de hogeschool. Tijdens open dagen geef je stadswandelingen, beantwoord je vragen en kan je vooral veel vertellen over de positieve ervaringen tijdens jouw studententijd. Ervaring is niet verplicht, enthousiasme is daarentegen erg belangrijk!
Nu al enthousiast? Stuur dan voor 8 oktober een korte motivatie, vergezeld door je cv, naar info@pkvv.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet sta jij 17 oktober al op de open dag!

Leave a comment