Nieuws

Heet in Huis-campagne

Leidse studentenverenigingen vinden brandveiligheid in studentenhuizen belangrijk. Tijdens de Heet in Huis-campagne organiseert een aantal van hen een activiteit om hun leden meer bewust te maken van mogelijke gevaren!

Dinsdag 10 november: op SSR kan er gegeten worden in “Russian roulette” stijl. Tijdens de feestdagen heeft 1 op de 22 huishoudens last van brand in huis. Zo zullen ook 1 op de 22 maaltijden heet zijn. Last van brand in je mond? Dan kan je deze avond in de prijzen vallen!

Woensdag 11 november: op Catena vindt er een heuse hete pubquiz plaats! In de gezellige sferen van een pubquiz wordt jouw kennis getest op het gebied van brandveiligheid. Ook de brandweer is aanwezig om jouw meest brandende vragen te beantwoorden.

Donderdag 12 november: op Quintus kan de hele avond je dorst geblust worden met gratis Fireman!

De Heet in Huis-campagne is een landelijke campagne van de LSVb om studenten door het hele land meer bewust te maken van brandveiligheid in hun studentenhuis.

>> http://heetinhuis.nl/

Leave a comment