Nieuws

Passe-partoutverkoop

Ben jij al student, maar wil je toch genieten van alle feestjes die verenigingen geven tijdens de EL CID-week? Dan kun je terecht bij de Plaatselijke Kamer van Verenigingen Leiden (PKvV) voor een passe-partout.

Van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus 2016 tussen 12.00 uur en 15.00 uur zal de PKvV passe-partouts verkopen voor de EL CID. Een passe-partout geeft toegang tot de verenigingslocaties van de bij de PKvV aangesloten studentenverenigingen tussen maandag 15 augustus 12.00 uur en zaterdag 20 augustus 02.00 uur.

De passe-partouts zullen verkocht worden op Studentencentrum Plexus, Kaiserstraat 25, 2311 GN Leiden.Aankomende eerstejaars studenten kunnen geen passe-partout kopen. Voor de aanschaf van een passe-partout moet je je identiteitskaart en een bewijs van inschrijving aan een hoger onderwijsinstelling (collegekaart, LU Card, etc.) meenemen. Een passe-partout kost €20,-.

Het is niet mogelijk een passe-partout voor iemand anders dan jijzelf te kopen.

Leave a comment