Nieuws

Passe-partout verkoop EL CID 2017

Loop je dit jaar geen EL CID, maar wil je wel ontdekken wat het Leidse verenigingsleven te bieden heeft?

Van 14 t/m 18 augustus zal de EL CID plaatsvinden. Ook dit jaar biedt de PKvV een beperkt aantal passe-partouts aan voor studenten die geen EL CID lopen, maar wel naar evenementen van studentenverenigingen willen.

Een passe-partout kost €25,00 en geeft je toegang tot de verenigingen die aangesloten zijn bij de PKvV.

De verkoop zal plaatsvinden op 10, 11, 12 en 13 augustus van 12:00u tot 15:00u in studentencentrum Plexus. Dus wees er snel bij, want het aantal passe-partouts is beperkt! Dus wees er snel bij, want de verkoop kan ook eerder afgelopen zijn dan 13 augustus!

Kaarten kunnen niet bij de EL CID-week Commissie of bij de verenigingen worden gehaald!

Tevens geven deze kaarten geen toegang tot activiteiten van de EL CID, uitsluitend voor de activiteiten van de verenigingen zelf.

Voorwaarden:
– Je bent begonnen met studeren in 2013 of later
– Je staat ingeschreven bij een Nederlandse hoger onderwijsinstelling
– Minimale leeftijd is 18 jaar
– Passe-partouts kunnen niet voor en door vrienden gehaald worden

 

Voor meer info: https://www.facebook.com/PlaatselijkeKamervanVerenigingenLeiden/

4 comments

 • Josta Hofer
  / Beantwoorden

  Hallo,
  Mijn Naam is Josta Hofer en ga volgend school jaar naar jaar 2 van mijn opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool! Ik heb een vraagje over de passe partout. De enige dag dat ik deze kart nog zou kunnen halen is zondag 13 augustus, omdat ik dan pas thuis ben van vakantie. In dit bericht staat dat je er snel bij moet zijn, omdat er maar een beperkt aantal passe partout kaarten beschikbaar zijn. Loop ik de kans dat alle kaarten die zondag al zijn verkocht of niet? Zo ja, wat kan ik eraan doen om toch aan een kaart te komen, want zoals ik al eerder had vermeld ben ik t/m zaterdagavond niet in NL …
  Alvast bedankt voor jullie antwoord!

  Met vriendelijke groet,

  Josta Hofer

  • pkvv
   / Beantwoorden

   Hey Josta, inderdaad door de grote vraag naar de passe-partouts en het beperkte aanbod ervan moet je er snel bij zijn. We kunnen daarom ook geen kaarten ‘reserveren’ voor mensen helaas. Wat we wel kunnen doen is dat je je naam/emailadres/mobiele nummer stuurt in een PM naar de Facebook van de PKvV (er dus geen garantie dat er kaarten overblijven), maar als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen we je op de hoogte houden om dan wel of niet nog een kaart te komen halen.

   Dus als je het bovenstaande kan doen dan kunnen we in contact met je blijven!

   Nog een fijne vakantie in ieder geval!

 • Sophie
  / Beantwoorden

  Hoi, ik had een vraag. Ik kan in de el cid week maar een paar dagen komen, en wilde daarvoor eigenlijk geen heel passe partout kopen. Kan je ook in de el cid week als student zijnde entree betalen bij een vereniging aan de deur? Of dat je met iemand mee gaat die wel lid is? Of kan dat echt alleen met een passe partout?

  Nu weet ik dat dit zeer onwaarschijnlijk is, maar zijn er dan nog toevallig kaarten over?

  Alvast bedankt!

  • pkvv
   / Beantwoorden

   Hey Sophie!

   Passe-partouts gelden voor een hele week en worden niet opgedeeld in verschillende dagen waar men kaarten voor kan kopen. Helaas zijn vandaag de laatste passe-partouts verkocht en kunnen we je niet verder helpen!

   Deze passe-partouts worden alleen aangeboden door de PKvV dus men kan geen kaarten halen bij de verenigingen en de EL CID-week commissie. Alleen met de passe-partouts kom je een vereniging binnen als je geen EL CID loopt.

   Als je in ieder geval nog vragen hebt dan hoor ik het graag!

Leave a comment