Nieuws

PKvV zoekt nieuw bestuur 2018-2019!

De Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) is de belangenorganisatie en het vertegenwoordigend orgaan van de 23 Leidse studentenverenigingen. Als bestuur behartig je een jaar lang de belangen van deze verenigingen tegenover instanties zoals de Universiteit, Hogeschool en Gemeente om Leiden een nog mooiere studentenstad te maken. 

Daarnaast faciliteert de PKvV de samenwerking tussen de verenigingen en ga je langs bij de lidverenigingen en verenigingsactiviteiten. Gedurende het jaar zijn er geweldige evenementen neer te zetten samen met de verenigingen. Denk hierbij aan de MASCQ activiteiten, VVO-week, Filmwedstrijd ‘Student & Stad’, maar er is ook ruimte voor eigen initiatieven!

Ben je hierdoor geïnteresseerd geraakt en ben je…

  • Overtuigd dat Leiden de mooiste studentenstad van Nederland is?
  • Lid bij een van onze aangesloten verenigingen?
  • Benieuwd naar alle ontwikkelingen binnen de stad Leiden en daarbuiten?
  • Gedreven om je een jaar lang in te zetten voor al onze verenigingen?

Stuur dan voor 9 april 2018 (23.59) je CV en motivatiebrief naar: info@pkvv.nl

Leave a comment