Nieuws

14 Maart – Stadsdebat: Leiden Kiest

Wat kiest Leiden op 21 maart?

Na het overweldigende succes van de eerste editie over de Tweede Kamerverkiezingen organiseren de grote Leidse studentenverenigingen nu opnieuw een groots debat. Ditmaal ligt hét stadsdebat over de gemeenteraadsverkiezingen in handen van de studentenverenigingen. Hier kan men genieten van al het debatgeweld tussen de negen lijsttrekkers aangaande politieke vraagstukken die voor alle stemmers relevant zijn.

Blokkeer daarom 14 maart 2018 alvast in de agenda’s, want het Stadsdebat belooft een avond vol verbaal vuurwerk te worden! Nergens minder dan in de Stadsgehoorzaal Leiden, waar de deuren open zullen gaan om 19.00. Entree is gratis, maar wees er snel bij want vol is vol!

Houd het Facebook-evenement in de gaten en raadpleeg deze pagina voor de laatste updates en ontwikkelingen.

Mogelijk gemaakt door:
Gemeente Leiden – Unity.TV – LSV Minerva – L.V.V.S. Augustinus – SSR-Leiden – VSL Catena – ALSV Quintus – Plaatselijke Kamer van Verenigingen Leiden

Leave a comment