Nieuws

Passe-partout verkoop EL CID 2018

Passe- partout verkoop EL CID 2018:
 
Loop je dit jaar geen EL CID, maar wil je wel ontdekken wat het Leidse verenigingsleven te bieden heeft?
 
Van 13 t/m 17 augustus zal de EL CID plaatsvinden. Ook dit jaar biedt de PKvV een beperkt aantal passe-partouts aan voor studenten die geen EL CID lopen, maar wel naar evenementen van studentenverenigingen willen.
 
Een passe-partout kost €25,00 en geeft je toegang tot de verenigingen die aangesloten zijn bij de PKvV.
 
De verkoop zal plaatsvinden op 9, 10, 11, en 12 augustus van 12:00u tot 15:00u in studentencentrum Plexus. Dus wees er snel bij, want het aantal passe-partouts is beperkt en de verkoop kan ook eerder afgelopen zijn dan 12 augustus!
 
Kaarten kunnen niet bij de EL CID-week Commissie of bij de verenigingen worden gehaald! Tevens geven deze kaarten geen toegang tot activiteiten van de EL CID, uitsluitend voor de activiteiten van de verenigingen zelf.
 
Meenemen bij aankoop passe-partout:
– Collegekaart
– Identiteitsbewijs
– Pinpas (cash wordt niet geaccepteerd)
 
Voorwaarden voor kopen passe-partout:
– Je bent begonnen met studeren in 2014 of later
– Je staat ingeschreven bij een Nederlandse hoger onderwijsinstelling
– Minimale leeftijd is 18 jaar
– Passe-partouts kunnen niet voor en door vrienden gehaald worden

 

Voor meer info, hou de PKvV Facebook in de gaten!

1 comment

  • pkvv
    / Beantwoorden

    Beste Floris,

    Helaas kunnen de passe-partouts niet voor en door vrienden gehaald worden (zie de voorwaarden). Dit is gedaan vanwege de populariteit van de kaarten en om het eerlijk te houden voor de personen die er wel voor in de rij staan.

    Wat wij wel kunnen doen is je gegevens noteren indien de passe-partouts niet uitverkocht raken, maar dit is geen garantie. Zou je daarom je 06 nummer kunnen sturen naar info@pkvv.nl? Wanneer er over is dan kunnen wij je bellen!

Leave a comment