Nieuws

PKvV zoekt Bestuur 2019-2020!

De Plaatselijke Kamer van Verenigingen is op zoek naar het Bestuur 2019-2020!

De Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) is de belangenorganisatie en het vertegenwoordigend orgaan van de 24 Leidse studentenverenigingen. Als bestuur behartig je een jaar lang de belangen van deze verenigingen tegenover instanties zoals de Universiteit, Hogeschool en Gemeente om Leiden een nog mooiere studentenstad te maken.

Daarnaast faciliteert de PKvV de samenwerking tussen de verenigingen en ga je langs bij de lidverenigingen en verenigingsactiviteiten. Gedurende het jaar zijn er geweldige evenementen neer te zetten samen met de verenigingen. Denk hierbij aan de MASCQ activiteiten, VVO-week, Filmwedstrijd ‘Student & Stad’, maar er is ook ruimte voor eigen initiatieven!

Wil je meer informatie? Mail naar info@pkvv.nl, of kom naar onze interesseborrel op 21 maart in Café de Keyzer!

Leave a comment