EL CID-week

EL CID-week

  • Date & Time:
    • augustus 14 - 18, 2017

EL CID staat voor Enige Leidse Commissie Introductie Dagen. De EL CID verzorgt de introductieweek voor de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden. Dit jaar vindt de EL CID-week plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2017.

Tijdens deze vijf dagen leer je de stad kennen waar je de komende jaren veel tijd gaat doorbrengen. De EL CID organiseert speciaal voor jou verschillende evenementen zoals verschillende informatiemarkten, een cultuurroute, een festival, een studiedag, een sportblok, verschillende feestjes en nog veel meer!

Je maakt op een leuke manier kennis met je studie en het gebouw van je studie, de stad Leiden en het studentenleven want je kunt de hele week terecht op álle studentenverenigingen. Als deelnemer krijg je daar rondleidingen en bezoek je de beste feesten. Bij veel studentenverenigingen is de EL CID-week het enige moment waarop je lid kunt worden!

Bovendien leer je tijdens de EL CID veel toekomstige studiegenoten en nieuwe vrienden kennen. Je wordt  in een groepje van ongeveer vijftien studenten geplaatst, waarvan de helft dezelfde studie gaat volgen als jij. Jij en je groepje worden de hele week begeleid door twee ouderejaars studenten. Of hoe wij ze tijdens de week noemen; mentoren.

Meer informatie vind je op hun website http://www.elcidweek.nl/

Join event

2017-8-14 2017-8-18 Europe/Amsterdam EL CID-week EL CID staat voor Enige Leidse Commissie Introductie Dagen. De EL CID verzorgt de introductieweek voor de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden. Dit jaar vindt de EL CID-week plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2017. Tijdens deze vijf dagen leer je de stad kennen waar je de […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined to the event.
×
Thank you! You joined to the event.
×