Eten als een echte Student!

Zit jij op de middelbare school en wil je alvast kennismaken met het studentenleven in Leiden? Ben je benieuwd naar hoe een Leidse studentenvereniging er van binnen uit ziet, en wil je graag een kijkje nemen? Of heb je gewoon zin in een leuke (Leidse) avond? Kom dan naar ‘Eten als een echte Student’ 3 juli op één van de grootste Leidse studentenverenigingen: A.L.S.V Quintus!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en eten

Schuif om 18:00 aan tafel en proef de sfeer van het verenigingsleven. Je krijgt van ons een hoofdgerecht (er is ook een vegetarische optie beschikbaar), een toetje en twee drankjes naar keuze.
Naast het eten zal er ook een korte presentatie zin over Leiden als studentenstad en haar verenigingen, en er zal een rondleiding worden gegeven door Quintus. Je kunt je inschrijven via deze link!

Hierna vindt de Finale Filmwedstrijd Student & Stad 2019 plaats in Trianon, en je bent van harte welkom om ook hier kosteloos bij aan te sluiten! Er zullen verschillende filmpjes worden vertoond over Leiden als studentenstad, waarna de beste filmpjes worden gekozen door een professionele jury.  Dit begint om 20:00 en eindigt om ongeveer 23:00.

Schrijf je in voor het diner en we zien je graag 3 juli!

Praktische informatie:
Woensdag 3 juli
18:00-20:00
A.L.S.V.Quintus
Boommarkt 5A,
2311 EA Leiden

Prijs: gratis!

Aanmelden via: Aanmeldformulier